El carrer Severo Ochoa guanyarà en accessibilitat

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha presentat aquest 28 de març en audiència pública (amb participació de ciutadania per sentir les seves necessitats) el projecte de reforma del carrer Severo Ochoa, una artèria important del barri de La Plana amb molt trànsit escolar per la presència de l’institut que porta el mateix nom.

La renovació del carrer té com a objectiu principal millorar l’accessibilitat del tram més poblat, entre la plaça Maria Guillen i el jardí El Mirador, amb l’ampliació de les voreres d’ambdós costats i la creació d’un gran pas elevat per a vianants a l’alçada de l’entrada i sortida de l’institut. La vorera del costat del centre educatiu tindrà fins a 4,70 metres, que es guanyaran substituint l’aparcament en bateria per aparcament en cordó.

El carrer Severo Ochoa és un dels que s’ha pacificat amb la limitació de velocitat dels vehicles de 20 km/h.

També es renovarà el clavegueram i l’enllumenat i s’eliminarà l’arbrat de la vorera on està Creu Roja per mala salubritat i molèsties al veïnat, mentre que a l’altra vorera es mantindran els plàtans, que donen ombra a l’estiu. A més, es reformarà l’accés al parc dels Torrents.

Les obres, amb un pressupost d’uns 700.000 €, podrien començar a la tardor i durarien uns 8 mesos.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: