WhatsApp de l’Ajuntament – Actualitat

El canal de WhatsApp és una oportunitat per estar en contacte amb tu i adreçar-te els fets més rellevants sobre Esplugues d’una manera directa: actualitat municipal, actes i esdeveniments, avisos i incidències d’interès, entre d’altre tipus d’informació. No es resolen dubtes per WhatsApp, si ho necessites pots trucar al telèfon gratuït 900 300 082.

Dona’t d’alta

1. Guarda aquest número 671.48.96.12 a la teva agenda

2. Envia per WhatsApp la paraula ALTA

Atenció! Si ja t’has donat d’alta, però fa temps que no reps missatges, potser és perquè no has demanat explícitament la migració de la llista COVID a la llista d’ACTUALITAT. Envia la paraula NOVA i t’afegirem a la llista per rebre l’actualitat municipal.

Condicions del servei

Recorda que aquest servei de comunicació és gratuït, unidireccional i consisteix en l’enviament de notificacions a través de l’aplicació WhatsApp, en cap cas es resolen dubtes i queixes. Per estar amb contacte amb l’Ajuntament d’Esplugues pots trucar al telèfon gratuït 900 300 082 o escriure un correu electrònic a ajuntament@esplugues.cat

Política de tractament de dades 

El teu número de telèfon serà utilitzat única i exclusivament per a remetre informació relativa al descrit inicialment. El responsable del tractament de dades és l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Per a més informació, pot consultar la Política de Privacitat. Pots donar-te de baixa en qualsevol moment comunicant-nos-ho per WhatsApp amb la paraula BAIXA. Per a exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades pots adreçar un escrit dirigit al Punt d’Atenció Ciutadana (PAC) de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Plaça Santa Magdalena, 24 o Rambla Verge de la Mercè, 1 (08950) Esplugues Llobregat o bé a través del Portal de la Ciutadania.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: