9J Eleccions al Parlament Europeu - Revisa el calendari electoral i si estàs a una mesa

Comencen els treballs d’urbanització del camí de connexió del Parc dels Torrents

La duració prevista és de set mesos i es busca millorar l'accessibilitat i crear un nou espai més amable

Compartir:

Les obres del camí de connexió el Parc dels Torrents, en la coneguda com a àrea del bucle començaran aquesta setmana. S’estima que la seva durada sigui al voltant de set mesos.

Els treballs previstos inclouen diverses etapes d’urbanització. En el primer àmbit, la previsió és transformar l’antic vial de connexió de l’N-340 amb l’avinguda de Cornellà en un camí similar al que s’està construint al sud del pont d’Esplugues. Aquest nou camí, amb una amplada d’uns tres metres, estarà flanquejat pel cantó del torrent amb una àrea de descans, mentre que pel costat de l’avinguda de Cornellà es crearà un parterre limitat amb acer.

El segon àmbit consistirà en la renovació del vial asfaltat que discorre des del pont d’Esplugues fins a l’entrada nord del parc. Aquesta renovació inclourà la reducció de l’amplada mitjançant l’ús d’un nou paviment de formigó acolorit, similar al que ja s’utilitza en altres zones properes. També es realitzarà la neteja de la volta del pont i s’instal·laran jardineres als laterals del camí.

El tercer àmbit contempla la creació de diferents plataformes aprofitant l’aportació de terres a la llera del torrent. Aquestes plataformes acolliran àrees de joc i d’entrenament per a diferents grups d’edat, així com una àrea específica amb jocs infantils integrats amb l’entorn natural.

En tots aquests àmbits es prioritzarà el reg adaptat a les necessitats hídriques de les plantes, fent servir varietats bioclimàticament adaptades i de baix consum hídric. També s’instal·larà enllumenat públic i es gestionarà el desguàs d’aigües pluvials per garantir una correcta infiltració al terreny.

Amb aquests plans d’urbanització, es busca millorar l’accessibilitat i l’atractiu del Parc dels Torrents, convertint-lo en un espai més integrat i amable per a tots els ciutadans.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: