Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Arriba el Mes de les Dones

Inclou prop d'una trentena d’activitats de sensibilització i lúdiques, entre les quals, el Sopar de les Dones, que tindrà lloc el 8 de març

Compartir:

Reivindicar el paper de les dones a la societat. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament, les associacions de dones de La Plana, El Gall i Can Vidalet i d’altres entitats organitzen el Mes de les Dones 2024 a Esplugues, amb prop d’una trentena d’activitats, entre tallers, xerrades i espectacles.

Un dels actes centrals serà el Sopar de les Dones, que enguany se celebra el mateix 8 de març, divendres, al CEM Les Moreres (vegeu com obtenir-ne les entrades aquí). Un esdeveniment que sol aplegar centenars de dones i que tindrà com a preàmbul l’actuació de la monologuista Virginia Riezu.

A la programació també destaca un taller de corresponsabilitat de les cures (dilluns 4, a Vil·la Pepita), una xerrada sobre dones i fotoperiodisme (dimecres 6, al CSE Can Vidalet), una exposició sobre els 40 anys de l’Associació de Dones de La Plana (s’inaugura dilluns 11, al Casal Robert Brillas), espais de debat sobre pornografia a l’Espai Jove Remolí i la convocatòria de la segona edició del Premi de Recerca Teresa Jansana, sobre dones espluguines de tots els temps.

S’amplia la Ruta Feminista

La Ruta Feminista d’Esplugues, itinerari per diversos punts del municipi on s’hi poden trobar plaques –amb informació addicional mitjançant codi QR– dedicades a dones que, en diferents moments de la història, han contribuït a construir una societat més igualitària, s’amplia enguany amb sis nous punts: Frederica Montseny, Rosa Parks, Las Sinsombrero, María Zambrano, Las 13 Rosas i Hipàtia d’Alexandria. Les cinc primeres, als nous carrers, que portaran aquests mateixos noms, que s’estan urbanitzant al barri Montesa i la sisena, a Can Vidalet.

El dissabte 2, a les 11 hores, es farà un acte a la confluència dels carrers Carme i Sant Antoni Maria Claret.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Premis Reimagina't 2024

L’Institut Joanot Martorell, premiat per un rap per la diversitat

Educació, Feminismes, Joves

Esplugues clama el 8M per incorporar el feminisme “en la nostra acció quotidiana”

Feminismes
Ruta Feminista

La Ruta Feminista s’ampliarà pels carrers nous de Montesa

Feminismes

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: