Arriba el Mes de les Dones

Inclou prop d'una trentena d’activitats de sensibilització i lúdiques, entre les quals, el Sopar de les Dones, que tindrà lloc el 8 de març

Compartir:

Reivindicar el paper de les dones a la societat. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament, les associacions de dones de La Plana, El Gall i Can Vidalet i d’altres entitats organitzen el Mes de les Dones 2024 a Esplugues, amb prop d’una trentena d’activitats, entre tallers, xerrades i espectacles.

Un dels actes centrals serà el Sopar de les Dones, que enguany se celebra el mateix 8 de març, divendres, al CEM Les Moreres (vegeu com obtenir-ne les entrades aquí). Un esdeveniment que sol aplegar centenars de dones i que tindrà com a preàmbul l’actuació de la monologuista Virginia Riezu.

En la programación también destaca un taller de corresponsabilidad de los cuidados (lunes 4, en Vil·la Pepita), una charla sobre mujeres y fotoperiodismo (miércoles 6, en el CSE Can Vidalet), una exposición sobre los 40 años de la Asociación de Mujeres de La Plana (se inaugura el lunes 11, en el Casal Robert Brillas), espacios de debate sobre pornografía en el Espai Jove Remolí y la convocatoria de la segunda edición del Premio de Investigación Teresa Jansana, sobre mujeres espluguinas de todos los tiempos.

S’amplia la Ruta Feminista

La Ruta Feminista d’Esplugues, itinerari per diversos punts del municipi on s’hi poden trobar plaques –amb informació addicional mitjançant codi QR– dedicades a dones que, en diferents moments de la història, han contribuït a construir una societat més igualitària, s’amplia enguany amb sis nous punts: Frederica Montseny, Rosa Parks, Las Sinsombrero, María Zambrano, Las 13 Rosas i Hipàtia d’Alexandria. Les cinc primeres, als nous carrers, que portaran aquests mateixos noms, que s’estan urbanitzant al barri Montesa i la sisena, a Can Vidalet.

El dissabte 2, a les 11 hores, es farà un acte a la confluència dels carrers Carme i Sant Antoni Maria Claret.

Compartir:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: