L’Institut Joanot Martorell, premiat per un rap per la diversitat

Compartir:
Premis Reimagina't 2024

Per tercer any consecutiu, alumnes de l’Institut Joanot Martorell han estat premiats al concurs Reimagina’t, que impulsa l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació –del qual forma part Esplugues i presideix l’alcaldessa, Pilar Díaz– per impulsar la creació, per part d’adolescents, de vídeos lliures d’estereotips masclistes i en favor de les diversitats de gènere i afectives-sexuals.

Un grup de més d’una vintena d’alumnes de l’institut espluguí va ser un dels premiats de la categoria de 14 a 16 anys, amb la peça titulada El rap de la diversitat. El jurat va valorar “el format escollit i la diversitat de temes a què fa referència el contingut, tot donant valor al feminisme i, sobretot, a les referents”.

En aquesta edició, la número 15, dedicada als cossos, s’hi van presentar 118 peces audiovisuals de centres educatius i entitats de lleure, dels més de 30 municipis que formen part de l’Observatori. Podeu veure el vídeo premiat de l’Institut Joanot Martorell i més informació del concurs: https://reimaginat.observatoridelesdones.org/portfolio-items/el-rap-de-la-diversitat/

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: