Les inscripcions per als casals d’estiu, a partir del 3 d’abril

Per als casals infantils i de joves, que mantenen preus, es realitzaran en línia fins al 27 d'abril, i per als esportius, al CEM La Plana

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ja prepara la celebració dels casals d’estiu, que tindran lloc entre el 23 de juny i el 31 de juliol. Les inscripcions es podran realitzar del 3 al 27 d’abril de manera telemàtica a través del web de Diversport, adjudicatari del servei d’aquest any (https://diversport.es/ca/casals/casal-destiu-ciutat-desplugues-de-llobregat/185/29).

Els casals per a infants de 3 a 12 anys es faran a les escoles Folch i Torres, Isidre Martí, Joan Maragall, Lola Anglada i Prat de la Riba. El màxim de places serà de 530 en total. Els casals per a joves de 12 a 16 anys tindran lloc a l’Espai Remolí. Hi haurà 48 places.

Es mantenen els preus de l’any passat: entre els 65 euros (si es fa una setmana) i els 209 € (si es fa totes les setmanes), amb descomptes si s’hi inscriu més d’un fill o filla. Com a novetat, es podran sumar dies addicionals a les setmanes sol·licitades. Els preus es poden consultar al mateix web.

La publicació Espluestiu, que es distribuirà per totes les bústies i està disponible al web municipal, recull més informació sobre aquests casals i l’oferta dels casals esportius (inscripcions a partir del 3 d’abril al CEM La Plana) i dels campus de les entitats esportives, així com de les inscripcions per als casals d’estiu de ceràmica i pintura (a partir del 4 de maig), del de diversitat funcional (a partir del 8 de maig) i de gent gran (a partir del 22 de maig).

La novetat d’enguany serà el Casal ‘Steam Girls’ a l’Esplulab, pensat perquè noies de 7 a 12 anys descobreixin la fabricació digital per imprimir en 3D i la programació amb placa micro:bit per crear robots.

Beques per a les famílies amb menys ingressos

Les famílies amb una renda per càpita anual inferior a 5.218,50 € poden sol·licitar beques, amb ajuts d’entre el 25 i el 90% (a l’apartat de Tràmits del web municipal o demanant cita prèvia al Punt d’Atenció a la Ciutadania), per a la gran majoria d’activitats, que venen especificades a l’Espluestiu. Consulta la informació sobre beques

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: