EspluEstiu

A l'estiu gaudim de la ciutat amb els casals!

Una oportunitat per conèixer gent nova i passar-ho bé.

Us oferim amb col·laboració amb les entitats el programa d’activitats EspluEstiu: casal d’estiu, casal jove, casals esportius, campus de les entitats esportives, educació en el lleure a la natura, casals artístics, casal de teatre de l’Avenç, casals per a persones amb diversitat funcionalde gent gran.

Enguany també hi haurà el Casal ‘Steam Girls’ a l’Esplulab, pensat perquè noies de 7 a 12 anys descobreixin la fabricació digital (impressió 3D, tall làser…), així com un altre amb el mateix objectiu també a l’EspluLab, per a nois i noies de 10 a 14 anys.

Es mantenen els preus dels casals municipals de l’any passat entre una setmana (65 €) i cinc (209 €), mentre que si es fan totes les setmanes és de 234 €, amb descomptes si s’hi inscriu més d’un fill o filla.

La realització d’activitats a la piscina queda subjecte al que s’estableixi en la normativa per la situació climàtica actual.

Les inscripcions als casals d’estiu municipals es podran realitzar a partir del 8 d’abril i fins al 24 de maig de manera telemàtica, a través del web de Diversport, adjudicatari del servei des de l’any passat. Per consultar més informació sobre els casals municipals i la resta d’activitats, fes clic al botó següent:

Posem a disposició de la ciutadania ajuts per a l’assistència i menjador d’activitats subvencionables d’estiu:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: