Tribuna d'electes municipals

Roger

Compartir:

Acabo la meva etapa de portaveu del Grup Municipal RepublicĆ  i mā€™acomiado dā€™aquesta columna. A partir del mes vinent serĆ  el Roger MartĆ­nez qui us farĆ  arribar lā€™opiniĆ³ republicana. Ell encapƧalarĆ  el grup i serĆ  lā€™encarregat, a partir dā€™ara, de posar cara i veu al partit degĆ  dā€™Esplugues durant els propers anys.

Per part meva, han estat gairebĆ© 8 anys ininterromputs en quĆØ no he faltat mai a aquesta cita mensual amb la revista. Ha estat un plaer i un honor poder-hi escriure, i fer-vos arribar una opiniĆ³ diferent de la de la lĆ­nia editorial oficial, la dā€™aquest Govern DĆ­az monocolor que sempre estĆ  amb la piconadora en marxa.
Salvador Espriu, a Primera histĆ²ria dā€™Esther, reflectia el desengany que sentia davant la situaciĆ³ dā€™Espanya, un panorama no gaire distint de lā€™actual. I ens parlava de la veritat com un mirall que un dia es va trencar i del qual cadascĆŗ en tĆ© un bocĆ­; segons aquesta metĆ fora, la veritat sencera nomĆ©s la tindrĆ­em si, entre tots, ajuntĆ©ssim tots els bocins dā€™aquest mirall. Doncs bĆ©, en certa mesura Ć©s una mica aixĆ² el que he pretĆØs durant aquests anys: aportar a Esplugues un dā€™aquests bocins de veritat.

Ho he fet des dā€™aquesta pĆ gina, perĆ² tambĆ© des de la televisiĆ³, des de les xarxes socials, en les meves intervencions pĆŗbliques i a tot arreu on nā€™he tingut oportunitat. Demano disculpes si durant aquests anys he molestat algĆŗ o si en algun moment no he estat a lā€™alƧada que requeria el cĆ rrec. Ho he fet amb molta ilĀ·lusiĆ³, amb moltes ganes, i tan bĆ© com he sabut. Em queda la consciĆØncia tranquilĀ·la de la feina feta amb esforƧ i honestedat. I mā€™emporto el gust dā€™haver-vos conegut a molts de vosaltres, gent propera i no tan propera, perĆ² veĆÆns benvolguts tots al cap i a la fi.

I no marxo enlloc! ContinuarĆ© sent regidor dā€™Esquerra Republicana en aquest ajuntament fins a la fi del mandat, continuarĆ© lluitant per un mĆ³n mĆ©s just, per la independĆØncia dels PaĆÆsos Catalans i perquĆØ el Roger sigui el proper alcalde republicĆ  dā€™Esplugues. Estic convenƧut que ho serĆ .

GrĆ cies a tothom i a reveure!

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: