Tribuna de electos municipales

Roger

Acabo la meva etapa de portaveu del Grup Municipal Republicà i m’acomiado d’aquesta columna. A partir del mes vinent serà el Roger Martínez qui us farà arribar l’opinió republicana. Ell encapçalarà el grup i serà l’encarregat, a partir d’ara, de posar cara i veu al partit degà d’Esplugues durant els propers anys.

Per part meva, han estat gairebé 8 anys ininterromputs en què no he faltat mai a aquesta cita mensual amb la revista. Ha estat un plaer i un honor poder-hi escriure, i fer-vos arribar una opinió diferent de la de la línia editorial oficial, la d’aquest Govern Díaz monocolor que sempre està amb la piconadora en marxa.
Salvador Espriu, a Primera història d’Esther, reflectia el desengany que sentia davant la situació d’Espanya, un panorama no gaire distint de l’actual. I ens parlava de la veritat com un mirall que un dia es va trencar i del qual cadascú en té un bocí; segons aquesta metàfora, la veritat sencera només la tindríem si, entre tots, ajuntéssim tots els bocins d’aquest mirall. Doncs bé, en certa mesura és una mica això el que he pretès durant aquests anys: aportar a Esplugues un d’aquests bocins de veritat.

Ho he fet des d’aquesta pàgina, però també des de la televisió, des de les xarxes socials, en les meves intervencions públiques i a tot arreu on n’he tingut oportunitat. Demano disculpes si durant aquests anys he molestat algú o si en algun moment no he estat a l’alçada que requeria el càrrec. Ho he fet amb molta il·lusió, amb moltes ganes, i tan bé com he sabut. Em queda la consciència tranquil·la de la feina feta amb esforç i honestedat. I m’emporto el gust d’haver-vos conegut a molts de vosaltres, gent propera i no tan propera, però veïns benvolguts tots al cap i a la fi.

I no marxo enlloc! Continuaré sent regidor d’Esquerra Republicana en aquest ajuntament fins a la fi del mandat, continuaré lluitant per un món més just, per la independència dels Països Catalans i perquè el Roger sigui el proper alcalde republicà d’Esplugues. Estic convençut que ho serà.

Gràcies a tothom i a reveure!

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: