Tribuna d'electes municipals

Pressupost 2023: Fi de cicle

Compartir:

Fa uns mesos es van aprovar els pressupostos municipals per a lā€™any 2023. Uns comptes que sota el nostre punt de vista exemplifiquen un final de cicle, la manca de projectes estratĆØgics i de lideratge a la Ciutat.

QuĆØ farĆ­em diferent nosaltres?

– En matĆØria de SEGURETAT proposem: duplicar imports de multes a incĆ­vics i insolidaris, construir dos comissaries de barri a Can Vidalet i a la Mallola i acabar amb la impunitat del delinqĆ¼ent amb Policia local patrullant a peu per Esplugues 24 hores/dia

– En matĆØria de MOBILITAT proposem: a tra- vĆ©s de la nostra empresa mixta (Progeser) construir un pĆ rquing pĆŗblic a Jacint Esteva Fontanet per aturar el caos circulatori a la zona i un nou Pont dā€™Esplugues mĆ©s segur, per garantir la con- vivĆØncia entre vianants, bicis i patinets.

– En matĆØria de GESTIƓ PATRIMONIAL pro- posem: recuperar la competitivitat del locals i oficines que lloguem mitjanƧant la creaciĆ³ dā€™una empresa de capital 100% pĆŗblic, per gestionar- los dā€™una manera mĆ©s eficient.

– En matĆØria de GESTIƓ CULTURAL propo- sem: gestionar lā€™Espai CorberĆ³ dā€™una manera ex- cepcional creant un cĆ rrec eventual per dotar a una de les joies dā€™Esplugues de la millor direcciĆ³ estratĆØgica possible. TambĆ© proposem acabar lā€™Auditori municipal i deixar dā€™enterrar centenars de milers dā€™euros en @ElSotDeLaVergonya

– En matĆØria dā€™IMPOSTOS, el PP dā€™Esplugues ens vam quedar sols votant NO a la pujada de lā€™IBI lā€™any 2022 amb la que amb una mĆ  recap- tĆ vem 400.000ā‚¬ mĆ©s, mentre que amb lā€™altre mĆ  sā€™encarregava el tercer (!!!) projecte per a lā€™Auditori pel mateix import. La mala gestiĆ³ costa molts calers. I els paguem nosaltres.

La millor manera que tenim des del PP dā€™Esplugues de fer oposiciĆ³ Ć©s presentar una alternativa polĆ­tica creĆÆble, raonable, Ćŗtil i transversal. Continuarem treballant per un nou go- vern que recuperi la IlĀ·lusiĆ³, el lideratge i faci dā€™Esplugues una Ciutat encara millor. Que aquest canvi cristalĀ·litzi i sigui una realitat ja dependrĆ  de vostĆØs.

Vull agrair als veĆÆns dā€™Esplugues que ens contacteu a travĆ©s del nostre WhatsApp al nĆŗ- mero 631.96.83.03 i ens transmeteu preocu- pacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. TambĆ© als que us sumeu al projecte de canvi ilĀ·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: