Tribuna de electos municipales

Pressupost 2023: Fi de cicle

Fa uns mesos es van aprovar els pressupostos municipals per a l’any 2023. Uns comptes que sota el nostre punt de vista exemplifiquen un final de cicle, la manca de projectes estratègics i de lideratge a la Ciutat.

Què faríem diferent nosaltres?

– En matèria de SEGURETAT proposem: duplicar imports de multes a incívics i insolidaris, construir dos comissaries de barri a Can Vidalet i a la Mallola i acabar amb la impunitat del delinqüent amb Policia local patrullant a peu per Esplugues 24 hores/dia

– En matèria de MOBILITAT proposem: a tra- vés de la nostra empresa mixta (Progeser) construir un pàrquing públic a Jacint Esteva Fontanet per aturar el caos circulatori a la zona i un nou Pont d’Esplugues més segur, per garantir la con- vivència entre vianants, bicis i patinets.

– En matèria de GESTIÓ PATRIMONIAL pro- posem: recuperar la competitivitat del locals i oficines que lloguem mitjançant la creació d’una empresa de capital 100% públic, per gestionar- los d’una manera més eficient.

– En matèria de GESTIÓ CULTURAL propo- sem: gestionar l’Espai Corberó d’una manera ex- cepcional creant un càrrec eventual per dotar a una de les joies d’Esplugues de la millor direcció estratègica possible. També proposem acabar l’Auditori municipal i deixar d’enterrar centenars de milers d’euros en @ElSotDeLaVergonya

– En matèria d’IMPOSTOS, el PP d’Esplugues ens vam quedar sols votant NO a la pujada de l’IBI l’any 2022 amb la que amb una mà recap- tàvem 400.000€ més, mentre que amb l’altre mà s’encarregava el tercer (!!!) projecte per a l’Auditori pel mateix import. La mala gestió costa molts calers. I els paguem nosaltres.

La millor manera que tenim des del PP d’Esplugues de fer oposició és presentar una alternativa política creïble, raonable, útil i transversal. Continuarem treballant per un nou go- vern que recuperi la Il·lusió, el lideratge i faci d’Esplugues una Ciutat encara millor. Que aquest canvi cristal·litzi i sigui una realitat ja dependrà de vostès.

Vull agrair als veïns d’Esplugues que ens contacteu a través del nostre WhatsApp al nú- mero 631.96.83.03 i ens transmeteu preocu- pacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. També als que us sumeu al projecte de canvi il·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: