Tribuna d'electes municipals

Final de mandat

Compartir:

Dissabte 15 de juny de 2019 es va celebrar el Ple de constituciĆ³ de l’Ajuntament d’Esplugues pel mandat 2019-2023.

El fet mĆ©s rellevant que va marcar aquest mandat va ser lā€™arribada de la pandĆØmia de COVID-19 i la promulgaciĆ³ de lā€™estat dā€™alarma i el confinament, que van comportar una crisi social sense  precedents.

Esplugues En ComĆŗ Podem hem fet molta i bona acciĆ³ polĆ­tica. Hem presentat al voltant de 16 mocions, en relaciĆ³ a temes de Salut, Escola, Escola bressol, residĆØncies, bretxa digital i serveis bancaris, FormaciĆ³ Professional, MemĆ²ria. Habitatge  Aportant la nostra visiĆ³ estratĆØgica que prioritza el bĆ© comĆŗ i la protecciĆ³ dels drets, cercant en tot moment el consens i el suport de la resta de grups.

A dia dā€™avui, seguim reivindicant el projecte dā€™ampliaciĆ³ i el nou CAP LluĆ­s Millet, la construcciĆ³ del tercer CAP, la residĆØncia pĆŗblica per a gent gran.

Demanem tambĆ© que es materialitzi el projecte dā€™Horts Urbans, desprĆ©s dā€™anys dā€™endarreriments i que hagi quedat desert el concurs per escollir l’empresa que ho haa de gestionar.

TambĆ© tenim pendent la construcciĆ³ d’una segona piscina al municipi, projecte encara sense data de realitzaciĆ³. Lā€™Auditori, un projecte fallit i aturat desprĆ©s de molts anys.

Lā€™estiu passat vam viure una situaciĆ³ de conflicte amb les famĆ­lies usuĆ ries del Casal dā€™Estiu. Va guanyar el concurs per a la seva gestiĆ³ una empresa sense arrelament al municipi i sense projecte pedagĆ²gic consolidat. Creiem que cal revisar els criteris dā€™adjudicaciĆ³ i de selecciĆ³. 

Quant a mobilitat, demanem que sā€™obri lā€™estaciĆ³ de Metro de Sant Joan de DĆ©u, un equipament sanitari de referĆØncia per a molta poblaciĆ³.

No arribem a les xifres de reciclatge que ens demana la UE, i  no hem iniciat cap prova pilot del porta a porta.

Ens trobem molt a prop de les properes eleccions municipals. Esplugues En ComĆŗ Podem hem presentat una candidatura de suma pel bĆ© comĆŗ, per seguir treballant  i millorant la nostra ciutat.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: