Tribuna de electos municipales

Final de mandat

Dissabte 15 de juny de 2019 es va celebrar el Ple de constitució de l’Ajuntament d’Esplugues pel mandat 2019-2023.

El fet més rellevant que va marcar aquest mandat va ser l’arribada de la pandèmia de COVID-19 i la promulgació de l’estat d’alarma i el confinament, que van comportar una crisi social sense  precedents.

Esplugues En Comú Podem hem fet molta i bona acció política. Hem presentat al voltant de 16 mocions, en relació a temes de Salut, Escola, Escola bressol, residències, bretxa digital i serveis bancaris, Formació Professional, Memòria. Habitatge  Aportant la nostra visió estratègica que prioritza el bé comú i la protecció dels drets, cercant en tot moment el consens i el suport de la resta de grups.

A dia d’avui, seguim reivindicant el projecte d’ampliació i el nou CAP Lluís Millet, la construcció del tercer CAP, la residència pública per a gent gran.

Demanem també que es materialitzi el projecte d’Horts Urbans, després d’anys d’endarreriments i que hagi quedat desert el concurs per escollir l’empresa que ho haa de gestionar.

També tenim pendent la construcció d’una segona piscina al municipi, projecte encara sense data de realització. L’Auditori, un projecte fallit i aturat després de molts anys.

L’estiu passat vam viure una situació de conflicte amb les famílies usuàries del Casal d’Estiu. Va guanyar el concurs per a la seva gestió una empresa sense arrelament al municipi i sense projecte pedagògic consolidat. Creiem que cal revisar els criteris d’adjudicació i de selecció. 

Quant a mobilitat, demanem que s’obri l’estació de Metro de Sant Joan de Déu, un equipament sanitari de referència per a molta població.

No arribem a les xifres de reciclatge que ens demana la UE, i  no hem iniciat cap prova pilot del porta a porta.

Ens trobem molt a prop de les properes eleccions municipals. Esplugues En Comú Podem hem presentat una candidatura de suma pel bé comú, per seguir treballant  i millorant la nostra ciutat.

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: