Tribuna d'electes municipals

El valor d’Esplugues. El valor de la seva gent.

Compartir:

El proper 28 de Maig es celebraran eleccions municipals per renovar la composiciĆ³ de tots els ajuntaments. Sempre Ć©s bo poder fer balanƧ de la feina feta aquests 4 anys, i presentar els resultats davant la ciutadania. En aquest cas perĆ², ni que sigui breument, ho hem pogut fer en un altre part dā€™aquesta revista.

Sent aquest el darrer article que escric en aquesta legislatura com a portaveu del Grup Municipal Socialista a Esplugues, vull fer ĆØmfasi en quelcom que ens han deixat com aprenentatge aquest 4 anys. PerquĆØ la pandĆØmia del COVID desgraciadament ens ha deixat la pĆØrdua de familiars i amics, persones que encara pateixen les seqĆ¼eles dā€™aquesta malaltia, i molta gent afectada per les conseqĆ¼ĆØncies econĆ²miques de la mateixa.

PerĆ² crec que tambĆ© ens ha recuperat la certesa que podem confiar en la nostra capacitat com a societat per afrontar els reptes de futur. Ens ha demostrat que quan sumem esforƧos i deixem de banda les diferĆØncies que en realitat no sĆ³n de tant calat, ens creixem i som capaƧos de demostrar la mĆ xima solidaritat entre nosaltres, la mĆ xima comprensiĆ³, la mĆ xima capacitat de treball colĀ·lectiu, la mĆ xima estima, la mĆ xima entesa.

BĆ©, tot plegat Ć©s per dir-vos que jo em sento orgullĆ³s de viure a Esplugues. De la seva gent. Segurament perquĆØ mā€™estimo aquesta ciutat. Ɖs casa meva. PerĆ² tambĆ© i mĆ©s important, perquĆØ entre tots i totes hem sabut omplir-la de contingut. El valor dā€™Esplugues Ć©s el valor de la tranquilĀ·litat, el valor de la sostenibilitat, el valor de innovaciĆ³, el valor de la igualtat, el valor de la inclusiĆ³, el valor de la proximitat… En definitiva, el valor de la seva gent.

Vull doncs traslladar-vos un gran missatge dā€™optimisme de cara al futur. PerquĆØ, els i les dā€™Esplugues, som un colĀ·lectiu capaƧ de tot, i sabrem com fer que tothom millori la seva qualitat de vida, tenint cura uns dels altres, i garantint que ningĆŗ queda enrere.

Nosaltres, humilment, si ens feu confianƧa, seguirem treballant per aquesta magnifica ciutat. Fins aviat!

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: