Tribuna de electos municipales

El valor d’Esplugues. El valor de la seva gent.

El proper 28 de Maig es celebraran eleccions municipals per renovar la composició de tots els ajuntaments. Sempre és bo poder fer balanç de la feina feta aquests 4 anys, i presentar els resultats davant la ciutadania. En aquest cas però, ni que sigui breument, ho hem pogut fer en un altre part d’aquesta revista.

Sent aquest el darrer article que escric en aquesta legislatura com a portaveu del Grup Municipal Socialista a Esplugues, vull fer èmfasi en quelcom que ens han deixat com aprenentatge aquest 4 anys. Perquè la pandèmia del COVID desgraciadament ens ha deixat la pèrdua de familiars i amics, persones que encara pateixen les seqüeles d’aquesta malaltia, i molta gent afectada per les conseqüències econòmiques de la mateixa.

Però crec que també ens ha recuperat la certesa que podem confiar en la nostra capacitat com a societat per afrontar els reptes de futur. Ens ha demostrat que quan sumem esforços i deixem de banda les diferències que en realitat no són de tant calat, ens creixem i som capaços de demostrar la màxima solidaritat entre nosaltres, la màxima comprensió, la màxima capacitat de treball col·lectiu, la màxima estima, la màxima entesa.

Bé, tot plegat és per dir-vos que jo em sento orgullós de viure a Esplugues. De la seva gent. Segurament perquè m’estimo aquesta ciutat. És casa meva. Però també i més important, perquè entre tots i totes hem sabut omplir-la de contingut. El valor d’Esplugues és el valor de la tranquil·litat, el valor de la sostenibilitat, el valor de innovació, el valor de la igualtat, el valor de la inclusió, el valor de la proximitat… En definitiva, el valor de la seva gent.

Vull doncs traslladar-vos un gran missatge d’optimisme de cara al futur. Perquè, els i les d’Esplugues, som un col·lectiu capaç de tot, i sabrem com fer que tothom millori la seva qualitat de vida, tenint cura uns dels altres, i garantint que ningú queda enrere.

Nosaltres, humilment, si ens feu confiança, seguirem treballant per aquesta magnifica ciutat. Fins aviat!

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: