Tribuna d'electes municipals

El PSC segueix la dreta

Compartir:

A la vista de les enquestes, el PSC dā€™Esplugues ha capgirat com un mitjĆ³ el seu discurs sobre seguretat, i el seu to ja no es pot diferenciar de la dreta, i en ocasions mĆ©s enllĆ . Lā€™Alcaldessa DĆ­az no para dā€™omplir les seves xarxes socials de continguts relacionats amb desallotja- ments. I fa molta angĆŗnia, perquĆØ dā€™una banda instrumentalitza la feina de la Policia Local en benefici propi, i de lā€™altra utilitza una retĆ²rica agressiva per referir-se a desallotjaments on hi havia la implicaciĆ³ de famĆ­lies amb menors. ā€œNo vamos a permitir que nada ni nadie ponga en peligro el bienestar de nuestrxs vecinxsā€, tui- tava el dia 10 de febrer. DesprĆ©s llegim lā€™informe policial que rebem els regidors i veiem que el desallotjament va ser negociat amb mediaciĆ³, tranquil i que els agents de la Policia Local van aconseguir una soluciĆ³ ā€œmĆ©s socialā€, i que mi- tjanƧant els serveis socials la famĆ­lia va mar- xar voluntĆ riament i va ser reallotjada. Llavors, a quĆØ ve el to de lā€™Alcaldessa? A quĆØ treu cap? Per quĆØ aquest to intimidatori de ā€œlimpiando Espluguesā€?

Els responsables polĆ­tics -mĆ©s si som pro- gressistes i dā€™esquerres- hem de ser responsables amb les formes quan parlem de seguretat i no podem injectar el virus de la por als nostres con- ciutadans. PerquĆØ de la por a lā€™odi nomĆ©s hi ha un pas, i desprĆ©s ens exclamarem si lā€™extrema dreta entra al nostre Ajuntament i ens dinamita totes les declaracions institucionals sobre drets civils a les quals hem donat suport tots els grups del consistori. No fem bromes, que ja tenim un regidor no adscrit que es va abstenir en lā€™aprovaciĆ³ de Pla Municipal per a la Diversitat Sexual, Afectiva i de GĆØnere. Ɖs gros!

El PSC abans no tenia aquesta actitud. Ɖs evi- dent que miren les enquestes i pensen en vots. I per aixĆ² presenten una mociĆ³ demanant mĆ©s Mossos dā€™Esquadra, quan saben que la seguretat a la nostra ciutat estĆ  garantida (nomĆ©s faltaria!), i sā€™enfaden quan seā€™ls retreu que actuĆÆn dā€™aquesta manera. Sā€™han posat a roda de la dreta, perĆ² no els agrada que els ho recordem.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: