Pacte per la Reforma Horària

“El temps no es pot gestionar, s’ha de viure” – Raimon Panikkar

Esplugues som una ciutat pionera i compromesa amb la reforma horària, i per això, des del 2018 formem part del Pacte per la Reforma Horària. L’objectiu és organitzar el temps de forma més saludable, igualitària i eficient, i poder alliberar el temps de les persones. Gràcies a la prova pilot de la Setmana dels Horaris a Esplugues, que es va realitzar el mateix any, vam poder constatar que el canvi és possible.

La Xarxa d’Empreses, Entitats i Comerços per a la Reforma Horària

És una iniciativa municipal que té per finalitat crear un espai d’intercanvi d’iniciatives i recursos que faciliti i promogui l’adopció de mesures i la realització d’accions que avancin en l’assoliment dels objectius de la Reforma Horària:
· Recuperar les dues hores de desfasament horari en relació amb la resta del món.
· Impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials.
· Consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

Qui forma part de la Xarxa?

Formen part de la Xarxa totes aquelles empreses, comerços i entitats de serveis del tercer sector amb seu o delegació al municipi d’Esplugues de Llobregat i que estan d’acord amb la seva finalitat i els objectius de la Reforma Horària.

Enllaços d’interès

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: