Ple extraordinari del mes de juliol: Nova organització municipal

Compartir:
Imatge general del ple extraordinario del 5 de juliol del 2023

El passat 5 de juliol es va celebrar un ple extraordinari en què es va donar compte de la constitució dels grups polítics municipals i dels respectius portaveus. Així, els diferents portaveus en el nou mandat seran: Eduard Sanz (PSC), Roger Martínez (Grup Municipal Republicà), Marcos Sánchez (Grup Municipal Popular), Jordi Pérez (Esplugues en Comú Podem), Iban Salvador (Junts per Esplugues-Compromís municipal) i Daniel Lafuente (Vox).

També es va donar compte de les resolucions d’alcaldia en matèries de la seva competència. En aquest sentit, el nou cartipàs municipal és el següent:

Cartipàs de l'Ajuntament d'Esplugues

En la sessió també es va abordar la creació i composició de comissions i els representants de la corporació en els òrgans col·legiats.

Així, en el ple es va aprovar amb els vots favorables de PSC, GMR, GMP, EeCP i Vox establir les sessions ordinàries del Ple el tercer dimecres de cada mes i la Junta de Govern Local els divendres de cada setmana; i per unanimitat la proposta d’acord de la creació i composició de les comissions informatives.

També es va aprovar amb els vots favorables de PSC, GMR i GMP l’establiment del règim de dedicació i de les retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació, entre d’altres qüestions.

Pots accedir a tot el contingut del Ple, a les diferents votacions, a totes les intervencions dels portaveus en aquest vídeo:

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: