Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Les reserves per a la Fàbrica de Somnis d’en Fanguet, a partir d’aquest 27 de desembre

Compartir:

L’espai màgic per lliurar les cartes als Reis obrirà les tardes del 2 al 4 de gener al recinte de La Rajoleta

A partir de les 9 hores del dimarts 27 de desembre es podran demanar les reserves d’entrada gratuïta (a través del web https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentesplugues) per al tradicional campament que precedeix l’arribada dels Reis d’Orient, des de fa poc batejat com La Fàbrica de Somnis d’en Fanguet. També es podrà fer presencialment a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, en horari de tarda.

El recinte de La Rajoleta serà enguany l’escenari únic d’aquest campament, que els dies 2, 3 i 4 gener, de 17 a 20 hores, obrirà portes perquè les famílies que hi acudeixin amb la reserva d’entrada puguin lliurar la carta als patges dels Reis i gaudir d’un espai màgic, on hi haurà l’escudeller reial, en Fanguet, acompanyat de la seva germana, la Terrisseta.

Durant els mateixos dies, i a la mateixa hora, el Museu Can Tinturé, a pocs metres de La Rajoleta, acollirà un racó especial perquè els infants puguin dibuixar les Ulleres de la Il·lusió –protagonistes del conte de Nadal d’enguany–, preparar el fanalet per rebre els Reis o participar en el taller artístic de fang i pintura Preparem l’àpat per als Reis d’Orient.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: