Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Descobreix el vídeo 'Esplugues, un conte de Nadal'

La ciutat disposa aquest any d'un element màgic, apte per a persones adultes i infants: les Ulleres de la Il·lusió!

13 de desembre del 2022

Les persones adultes d'Esplugues s'han oblidat del Nadal: no se'n recorden de res! Han perdut la il·lusió! Per sort, la Marta i el Mateu descobriran què poden fer... Dos personatges molt especials els ajudaran amb unes ulleres màgiques creades per un arquitecte molt singular...

Aquestes són quatre pinzellades del petit curt, Esplugues, un conte de Nadal, protagonitzat per infants, joves i persones adultes d’Esplugues i que té com a escenari diferents punts de la ciutat.

I per això, Esplugues sumarà al Nadal enguany un element nou molt especial: les Ulleres de la Il·lusió, que podran utilitzar tant el públic adult com l’infantil, que conviden a veure el món amb la il·lusió dels ulls dels més petits i petites.

Aquest Nadal, tant al Museu com a la plaça Catalunya, hi haurà espais on es podrà posar color tant al fanalet com a les ulleres, que també arribaran a les escoles i estan inspirats en el passat modernista de la ciutat. Amb ells, tant infants com persones adultes rebrem enguany els Reis Mags: amb ulleres, fanalet... i, sobretot, molta il·lusió!

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B