Les inscripcions per als casals d’estiu, a partir del 8 d’abril

Per als casals infantils i de joves, que mantenen preus, es realitzaran en línia fins al 24 de maig, i per als esportius, al CEM La Plana

Compartir:

A partir del 8 d’abril es poden demanar places per als casals d’estiu, que tindran lloc entre el 25 de juny i el 31 de juliol (és a dir, cinc setmanes i tres dies més). Les inscripcions es podran realitzar fins al 24 de maig de manera telemàtica, a través del web de Diversport, adjudicatari del servei des de l’any passat.

Els casals per a infants de 3 a 12 anys es faran a les escoles Folch i Torres, Isidre Martí, Joan Maragall, Gras i Soler i Prat de la Riba. El màxim de places serà de 530 en total. Els casals per a joves de 12 a 16 anys tindran lloc a l’Espai Remolí. Hi haurà 48 places.

Es mantenen els preus de l’any passat entre una setmana (65 €) i cinc (209 €), mentre que si es fan també els tres dies de la darrera setmana de juliol és de 234 €, amb descomptes si s’hi inscriu més d’un fill o filla. Els preus es poden consultar al mateix web.

La realització d’activitats a la piscina queda subjecte al que estableixi la normativa per la situació climàtica actual.

La publicació Espluestiu, que es distribueix per totes les bústies i es pot consultar aquí, recull més informació sobre aquests casals i l’oferta dels casals esportius (inscripcions a partir del 8 d’abril al CEM La Plana), que enguany inclouran des del 25 de juny fins al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre, i dels campus de les entitats esportives, així com de les inscripcions per als casals d’estiu de ceràmica i pintura (a partir del 22 d’abril), del de diversitat funcional (a partir del 6 de maig) i de gent gran (a partir del 21 de maig).

Enguany també hi haurà el Casal ‘Steam Girls’ a l’Esplulab, pensat perquè noies de 7 a 12 anys descobreixin la fabricació digital (impressió 3D, tall làser…), així com un altre amb el mateix objectiu també a l’Esplulab, per a nois i noies de 10 a 14 anys. Les inscripcions també s’han de fer a partir del 8 d’abril.

Beques per a les famílies amb menys ingressos

Les famílies amb una renda per càpita anual inferior a 5.679,40 € poden sol·licitar beques, amb ajuts d’entre el 25 i el 90% (aquí, tota la informació), per a la gran majoria d’activitats, que venen especificades a l’Espluestiu.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: