Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Les inscripcions per al Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran, del 6 al 15 de setembre

Compartir:

Des del dimecres 6 de setembre, i fins el divendres 15 de setembre, les espluguines i els espluguins majors de 60 anys es podran inscriure al Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran, un seguit de cursos gratuïts de tecnologia, culturals, de salut i activitat física. En cas que la demanda superi l’oferta, es farà un sorteig, no serà per ordre d’inscripció. Cada persona es podrà inscriure a dues activitats.

Les diferents propostes per a la gent gran s’agrupen en activitats a l’aula cultural, tallers de memòria, aula de salut integral, tallers de connexió a les xarxes socials, ús del telèfon mòbil i activitats físiques.

Les inscripcions per a totes les activitats s’han de fer de manera presencial entre el 6 i el 15 de setembre. Els llocs d’inscripció són als Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC) Central (pl. Santa Magdalena, 24) i al de Can Vidalet (rbla. Verge de la Mercè, 1). Els horaris són de dilluns a dijous, de 8.30 h a 14.30 h i de 16 h a 18.30 h, i divendres, de 8.30 h a 14 h. Per a més informació es pot trucar al telèfon gratuït 900 300 082.

Les propostes per a la gent gran formen part de la nova edició de ‘No et quedis a casa’ per al 2023-2024, que recull en una guia diferents activitats en temps de lleure per a les espluguines i els espluguins.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

ple-municipal

Esplugues celebra Sant Joan amb revetlles i cultura popular

Cultura

Portes obertes de l’Espai Corberó amb motiu de La Nit dels Museus

Cultura, Patrimoni cultural i Turisme
Persones passejant per les paradetes de la plaça Catalunya durant la diada de Sant Jordi

Activitats per a aquest Sant Jordi a Esplugues

Cultura

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: