L’app AMB Aparcament Residents ja es pot fer servir a Esplugues

El servei permet als residents la gestió de l'aparcament sense els parquímetres

Compartir:

L’app AMB Aparcament Residents, creada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’objectiu de facilitar i agilitzar la gestió de l’aparcament als residents del territori metropolità, es pot fer servir des d’aquest dimarts, a Esplugues de Llobregat.

Amb aquesta aplicació es poden gestionar digitalment els tiquets d’estacionament en les àrees d’aparcament reservades per als residents d’un municipi, sense necessitat d’utilitzar els parquímetres situats a la via pública ni d’obtenir tiquets físics en paper. També es poden gestionar els aparcaments de llarga durada de Finestrelles i El Campillo.

La nova app presenta grans avantatges:

  • Flexibilitat i comoditat: no cal recollir el tiquet presencialment en un parquímetre, sinó que es pot obtenir de manera virtual amb l’app, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, per tant, es deixen d’enviar físicament distintius.
  • Més informació: es reben avisos i notificacions a través de l’app sobre la finalització del temps d’estacionament, el canvi de tarifes, etc.

L’aplicació està disponible per a dispositius amb sistema operatiu Android i iOS, permet als residents gestionar l’estacionament des del mòbil de manera còmoda i segura, amb estalvi de temps i diners, a més de guanyar en seguretat.

Sobre el procediment de registre, l’ús i l’operativitat de l’aplicació AMB Aparcament Residents podeu consultar la pàgina de l’AMB.

Les persones no residents que volen aparcar a la zona verda han d’utilitzar les aplicacions ordinàries d’estacionament regulat com l’app AMB Aparcament metropolità.

Compartir: