Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

L’alcaldessa Pilar Díaz presenta a Munic el potencial d’Esplugues per atreure grans inversors internacionals

La ciutat repeteix presència a la prestigiosa fira immobiliària Expo Real

Compartir:

Esplugues està present aquests dies, per segon any consecutiu, a Expo Real, la fira internacional més gran d’inversions i propietats d’Europa, que té lloc a Munic. Es tracta d’un esdeveniment prestigiós en què es discuteixen les tendències i innovacions dels mercats immobiliari, d’inversió i financer.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz –que lidera la delegació municipal–, s’ha reunit aquest 5 d’octubre a la capital bàvara amb inversors, als qui ha exposat les potencialitats del municipi. En concret, els ha parlat dels quatre eixos econòmics estratègics en què s’està treballant per augmentar la capacitat del municipi d’atreure inversions i llocs de treball: les ciències de la salut (amb l’Hospital Sant Joan de Déu com a actor central); l’alimentació i els hàbits saludables, com l’esport; una planificació urbanística moderna (exemplificada en el nou punt de centralitat que representaran el futur Teatre-Auditori i el parc dels Torrents), i l’aplicació de la intel·ligència artificial per augmentar la qualitat de vida, amb perspectiva de gènere.

“La presentació d’Esplugues en una de les fires d’inversions més importants d’Europa ha constatat la grandíssima potencialitat del nostre municipi que ja exerceix com a nova centralitat metropolitana”, ha dit l’alcaldessa.

I ha afegit que “l’àmbit de les ciències de la salut, de la nutrició i l’esport o de la intel·ligència artificial, combinat amb la localització estratègica d’Esplugues, generen un atractiu inversor d’empreses d’alt valor afegit que estudien en aquests moments la seva implantació a la nostra ciutat”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: