L’Ajuntament destinarà 8.000 € per pal·liar els efectes del terratrèmol del Marroc

Es recomana a la ciutadania que faci aportacions econòmiques a través de les ONG que ja estan actuant i que també són entitats del Consell Municipal de Cooperació

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues destinarà 8.000 € per donar suport a la població afectada per la tragèdia del terratrèmol del Marroc i pal·liar els seus efectes, una ajuda que s’aportarà a través de la Creu Roja i Islamic Relief, entitats que estan treballant sobre el terreny i que formen part del Consell Municipal de Cooperació.

En els darrers dies, l’Ajuntament ha analitzat amb les entitats com fer la seva aportació, en el marc del Pla Director de Cooperació i Drets Humans, que té la missió de donar suport al desenvolupament sostenible i la protecció i l’impuls dels drets humans en tot el món.

Col·laboració ciutadana

Des de l’Ajuntament es recomana a la ciutadania que faci aportacions econòmiques a través de les ONG que ja estan actuant per atendre a la població víctima del terratrèmol, i que també són entitats del Consell Municipal de Cooperació, com és el cas dIslamic Relief i Creu Roja.

També és possible col·laborar a través del Fons Català de Cooperació, ja sigui a través de bizum (codi 06974) o mitjançant transferència al compte IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531. Perquè es destini a la campanya, és necessari incloure el concepte: Terratrèmol Marroc. Més informació en aquest document descarregable.

Més informació sobre com col·laborar: Informació Exteriors Generalitat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: