La Ruta Feminista s’ampliarà pels carrers nous de Montesa

Compartir:
Ruta Feminista

Aquest dissabte 2 de març va tenir lloc l’acte de presentació dels nous punts de la Ruta Feminista d’Esplugues. L’itinerari, que es va estrenar fa dos anys, és un homenatge, a través de plaques i informació addicional amb codi QR a places i carrers del municipi, a dones de diverses disciplines que, en diferents moments de la història, han contribuït a construir una societat més igualitària.

La ruta s’ampliarà enguany amb dedicatòries a Frederica Montseny, Rosa Parks, Las Sinsombrero, María Zambrano i Las 13 Rosas, als nous carrers, que portaran aquests mateixos noms, que s’estan urbanitzant al barri Montesa. A més, es posa també un punt en memòria d’Hipàtia d’Alexandria a Can Vidalet, a l’antic carrer Vidal i Ribas, que canviarà de denominació pel d’Hipàtia d’Alexandria, segons va acordar el Ple municipal.

“La història també la fan les dones”, va dir l’alcaldessa, Pilar Díaz, durant l’acte de presentació d’aquests nous punts, i va afegir que “ens fa molt d’orgull compartir aquests noms de dones valentes, que es van plantar davant les adversitats i que es mereixen que les recordem”.

La Ruta Feminista homenatjarà, així, un total de 24 dones, entre les quals Carme Chacón, Maria Aurèlia Capmany, Almudena Grandes, Angelina Alós i Montserrat Roig. Aquí podeu consultar el mapa:

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: