Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La Festa del Joc i de l’Esport, el dissabte 25 de maig

Diumenge 26 serà el 2n Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues

Compartir:

Dissabte 25 de maig, el Parc dels Torrents i el camp municipal d’Esports Salt del Pi acollirà, de les 17 a les 21 hores, la 29a Festa del Joc i de l’Esport, que enguany, a més, coincidirà amb la 22a Festa de la Solidaritat i la 20a Festa del Comerç Just. Quatre festes en una, amb activitats i propostes per a totes les edats, des de la petita infància fins a les persones adultes.

En aquest sentit, entre el Parc dels Torrents i el Salt del Pi hi haurà una trentena d’espais, que a la vegada seran propostes lúdiques que inclou un taller de ceràmica, jocs de taula, jocs populars, una oca gegant o tallers de l’Esplulab.

A les 19 hores, al mateix parc, se celebrarà també una nova edició de la Zumba Solidàri, una masterclass impartida per 15 instructors/res.

Si vols conèixer totes les activitats fes clic en aquest enllaç.

Diumenge, acte benèfic organitzat per la Policia Local d’Esplugues

El diumenge 26 de maig, el Parc dels Torrents serà l’escenari del 2n Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia que afecta els més petits.

Des de les 10 del matí fins a les 14 hores, les famílies tindran l’oportunitat de participar en diverses activitats pensades per a tots els membres de la mateixa i, especialment, en els més petits i petites. El preu simbòlic d’entrada serà de 5 euros, que inclourà una beguda i un entrepà. Tota la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu, reconegut per la seva tasca en la investigació i el tractament del càncer infantil.

L’acte comptarà amb la presència d’equips d’emergència i seguretat, units per a una causa comuna. Entre els participants es troben la Policia Local d’Esplugues, però també d’altres municipis com Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Gramenet; els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional, la Guardia Civil, la UME, l’Exèrcit de Terra, Protecció Civil, Salvament Marítim, Bombers, Creu Roja i el Servei d’Emergències Mèdiques.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

ple-municipalple-municipalple-municipalple-municipal
Recepció alumnes intercanvi La Mallola-Ahrensburg

Nou intercanvi d’alumnes amb Ahrensburg

Educació
Cloenda Consell d'Infants 2023-2024

El Consell d’Infants fa propostes per fer un ús responsable de la tecnologia

Infants i famílies, Participació i associacionisme

Propostes del jovent per fer un ús responsable del món digital

Educació, Participació i associacionisme, Seguretat i Convivència

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: