Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Esplugues i Sant Just demanen més efectius de Mossos

Compartir:

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i l’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas, han mantingut aquest dimecres una trobada a l’Espai Baronda, d’Esplugues, per abordar el dèficit d’agents de Mossos d’Esquadra de l’àrea bàsica policial d’Esplugues, comissaria que dona servei als dos municipis.

Ambdós representants municipals s’han mostrat preocupats per l’agreujament de la manca d’efectius de la policia autonòmica, que fa que “les policies locals hagin d’assumir tasques de seguretat ciutadana que no són de la seva competència, i deixen de fer les seves”, ha dit l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz.

Una davallada d’agents que coincideix amb el fet que en els darrers anys s’hagi produït un augment de població i la posada en marxa d’un centre comercial d’abast metropolità, han assenyalat.

“Volem que es compleixin els compromisos que es van assolir amb el desplegament dels Mossos, el 2006, que preveia 3 patrulles en cada torn”, ha afirmat l’alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, que també ha demanat que s’estudiï el redimensionament dels efectius.

“La baixada d’efectius de Mossos contrasta amb l’esforç que fem com a ajuntaments, amb augments de les nostres policies locals i el fet que estem per sobre de la mitjana de municipis de la mateixa dimensió de la demarcació de Barcelona”, ha afegit Pilar Díaz.

Ambdós representants han fet arribar la seva queixa al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i han recordat que la manca d’agents també ha estat reivindicada per un sindicat del cos policial.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: