Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Els dos PAC d’Esplugues, acreditats com a punts d’informació turística del Baix Llobregat

Compartir:

18/02/2021

Els Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC) d’Esplugues –el PAC Central i el de Can Vidalet– i l’Hostal Lami s’han sumat als Museus d’Esplugues com a Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat, segons l’acreditació concedida pel Consorci de Turisme de la comarca. Les noves incorporacions –70, entre entitats públiques i empreses– van participar el 2020 a un programa formatiu d’atenció a visitants i de coneixements sobre l’oferta turística comarcal.

Segons el Consorci de Turisme, “es tracta d’establiments (públics o privats) que tenen contacte directe” amb turistes i que “donen un valor afegit a través de proporcionar informació turística per continuar la seva estada a la comarca, tot millorant la seva satisfacció en rebre informació adequada, contrastada i fiable”.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha remarcat que “estem a punt per sorprendre a les persones que ens volen descobrir. Crec que no som prou conscients del potencial turístic del Baix Llobregat. Esplugues, a més a més, és un dels municipis més desconeguts de la comarca, tot i tenir Collserola, un paper fonamental com a factoria modernista o el Monestir de Montsió”. Díaz ha afegit que “des de l’Ajuntament, hem treballat força i hem posat els recursos necessaris per oferir la millor informació a les persones que ens visiten. Tenir l’acreditació per poder desplegar aquests nous punts d’informació és un reconeixement a la feina ben feta”.

Més informació: https://turisme.elbaixllobregat.cat/premsa/el-baix-llobregat-ja-te-70-punts-dinformacio-turistica

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: