Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El projecte +Dones3, premiat per la Generalitat

L'Ajuntament rep el Premi DonaTIC com a iniciativa referent per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre les noies i les dones

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha rebut aquest 16 de novembre el Premi DonaTIC, en la categoria d’Iniciativa Referent d’Entitat o Institució, que atorga la Generalitat de Catalunya per reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies i les disciplines CTHEM o STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Humanitats i Matemàtiques), pel projecte +Dones3. Ciència, Talent i Tecnologia.

Aquest projecte va arrencar a Esplugues el 2019 per fomentar la participació de noies i dones en el món científic i tecnològic, com a via per reduir la bretxa digital de gènere existent en aquestes disciplines i promoure una igualtat real entre homes i dones.

El premi l’ha recollit l’alcaldessa, Pilar Díaz, per a qui “és un reconeixement al treball i l’esforç d’Esplugues en la lluita per aconseguir la igualtat plena entre homes i dones, i trencar el sostre de vidre que encara avui es troben les infants, noies i dones d’Esplugues”. “Aquest premi –ha afegit– ens anima a continuar treballant i implementar més iniciatives per ser una ciutat de drets, oportunitats i reconeixement per igual”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: