+DONES3

Ciència, Talent i Tecnologia

Objectius

  • Incentivar la vocació científica i tecnològica entre les noies (a partir dels 7 anys) i dones d’Esplugues, per trencar la bretxa de gènere existent en aquest àmbit professional i per afavorir el desenvolupament d’una actitud favorable a la tria de branques científiques com una opció d’estudis i itinerari professional.
  • Donar visibilitat a científiques i innovadores reconegudes a escala nacional i internacional i desmitificar el ‘treball científic’ com a tasca exclusiva dels homes.
  • Crear nous referents per a les futures joves científiques. Totes les activitats les realitzaran dones professionals del sector científicotecnològic.

Inclou 2 línies de treball

  • La comunitat educativa: amb xerrades i activitats a les escoles d’Esplugues amb l’objectiu d’adquirir coneixements sobre l’aportació de les dones en la història del pensament científic, i proporcionar a l’alumnat de referents i models positius de dones professionals en espais no tradicionals.
  • Les nenes, joves i dones: amb tallers gratuïts STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) per iniciar-se al món de la robòtica, fabricació digital, l’electrònica i la programació, amb la finalitat de desenvolupar actituds favorables envers la ciència i la tecnologia com a possible tria de futur professional.

Dones tecnològiques

Activitats gratuïtes

Vídeos

+Dones3: Presentació del projecte (2023)

+Dones3: resum del projecte

+Dones3: seguiment del projecte amb la nostra ambaixadora Gina Tost

Dones3: xerrada de Gina Tost sobre la indústria dels videojocs

Dones 3 – Ciència, talent i tecnològia a Esplugues, presentació del projecte

Tens dubtes o necessites més informació?

Contacta amb nosaltres, t’ajudarem: dones3@esplugues.cat.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: