Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Descobreix el vídeo ‘Esplugues, un conte de Nadal’

Compartir:

La ciutat disposa aquest any d’un element màgic, apte per a persones adultes i infants: les Ulleres de la Il·lusió!

Les persones adultes d’Esplugues s’han oblidat del Nadal: no se’n recorden de res! Han perdut la il·lusió! Per sort, la Marta i el Mateu descobriran què poden fer… Dos personatges molt especials els ajudaran amb unes ulleres màgiques creades per un arquitecte molt singular…

Aquestes són quatre pinzellades del petit curt, Esplugues, un conte de Nadal, protagonitzat per infants, joves i persones adultes d’Esplugues i que té com a escenari diferents punts de la ciutat.

I per això, Esplugues sumarà al Nadal enguany un element nou molt especial: les Ulleres de la Il·lusió, que podran utilitzar tant el públic adult com l’infantil, que conviden a veure el món amb la il·lusió dels ulls dels més petits i petites.

Aquest Nadal, tant al Museu com a la plaça Catalunya, hi haurà espais on es podrà posar color tant al fanalet com a les ulleres, que també arribaran a les escoles i estan inspirats en el passat modernista de la ciutat. Amb ells, tant infants com persones adultes rebrem enguany els Reis Mags: amb ulleres, fanalet… i, sobretot, molta il·lusió!

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: