Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Constituït el nou Consell d’Infants

Els estudiants de 5è reben l'encàrrec de l'alcaldessa de donar a conèixer l'activitat del Consell d'Infants al llarg de la seva història a través d'un gran esdeveniment

Compartir:

23 de novembre del 2023

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest dimecres la constitució del nou Consell d’Infants per al curs 2022/23. Estudiants de 5è, en representació de les escoles Folch i Torres, Gras Soler, Isidre Martí, Joan Maragall, Lola Anglada, Matilde Orduña, Prat de la Riba, Garbí, Isabel de Villena i Nazaret han expressat així el seu compromís com a consellers i conselleres, davant de l’alcaldessa Pilar Díaz, acompanyada per la tinenta d’Alcaldia Montse Zamora i la regidora d’Educació, Montse Pérez.

Pilar Díaz ha recordat que el primer Consell d’Infants es va posar en marxa en el curs 2009-10 i ha fet un recorregut per algunes de les iniciatives i projectes que en aquest temps han sorgit dels diferents consells. “En aquests catorze anys, 5.440 nenes i nens han treballat sobre diferents temes i ens han aportat sempre molt bones idees”, ha manifestat l’alcaldessa.

Com a encàrrec, en aquest sentit, el consell constituït aquest dimecres haurà de donar a conèixer l’activitat del Consell d’Infants al llarg de la seva història a través d’un gran esdeveniment “que vosaltres decidireu, teniu tor un any per treballar”, ha explicat Pilar Díaz, que ha agraït la implicació del infants. “Contribuireu a fer d’Esplugues una ciutat més justa i més igualitària”, ha dit.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: