Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Activitat física, cultura i ‘fideuà’, al Mes de la Gent Gran

Compartir:

El mes de maig és el Mes de la Gent Gran a Esplugues. Enguany, el programa d’activitats gratuïtes pensades per al benestar i l’oci de les persones de més de 60 anys del municipi torna amb més força, ja que inclou novament la Gran Festa de la Gent Gran, amb una fideuà popular i ball posterior. Aquesta trobada, que sol congregar centenars de persones, no se celebrava des d’abans de la pandèmia de Covid.

A més de la Gran Festa de la Gent Gran –que tindrà lloc el dissabte 13 de maig, i les inscripcions per a la qual es poden fer des d’aquest 26 d’abril–, hi ha programades una vintena d’activitats físiques (taitxí, zumba, caminades…) i de meditació (mindfulness), així com xerrades i tallers relacionats amb la salut o amb la seguretat.

També hi haurà ball (Orquestra Kràter), una sessió de cinefòrum (@buelos) i una obra de teatre representada pel grup de gent gran Fem el Que Podem (Ñaque o de piojos y actores).

Algunes de les activitats requereixen inscripcions. Aquestes s’han de fer presencialment a partir d’aquest dimecres 26 als punts d’atenció a la ciutadania (PACs) de plaça Santa Magdalena, 24 i rambla Verge de la Mercè, 1.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Els delictes descendeixen un 15,5% a Esplugues en l’últim any

Atenció a la ciutadania, Gent Gran Activa, Joves, Seguretat i Convivència, Urbanisme

Les inscripcions per al Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran, del 6 al 15 de setembre

Cultura, Gent Gran Activa

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: