Parc Pou d’en Fèlix

El parc s’executa en uns antics camps plantats de vinya, per aquest motiu dins del parc s’hi ha fet un parterre amb diferents ceps que donen raïms blancs i negres.
Està concebut en diferentes zones i per a diferents usos. Una gran plaça amfiteatre a l’extrem més proper al carrer Nou. Unes zones d’estar que envolten uns grans quadres de gespa i prats on trobem una estàtua anomenada El samurai, de Xavier Corberó. Una gran zona de jocs infantils per a diferents edats on poden trobar gronxadors, estructures de malla, taules de tennis i pistes de bàsquet. Tots ells pròxims a un estany amb font cibernètica. A la part més posterior, entre la pista esportiva i el talús de l’autopista, hi ha un gran pipican per portar-hi els gossos.

S'hi pot accedir pels carrers Nou, Àngel Guimerà, Isidre Martí, Dr. Turró i Ignasi Iglesias.

Obert tot l'any (24h)

Més informació:

Superfície: 22.968 m2.

Vegetació:
Tot l’arbrat és relativament nou amb moltes espècies diferents en què es conjuguen arbres de fulla caduca com pins, xiprers, oliveres, mimoses, jacarandes i eucaliptus amb arbres de fulla perenne, parquinsònies, acàcies de Constantinopla, prunus, plataners i oms. S’hi pot observar una avinguda que intercala palmeres i plataners.

Equips i serveis del parc:
Fonts d’aigua potable, font ornamental, zona de jocs infantils, zona de jocs de gent gran, circuit de bicicleta, pista polivalentodificacions coberta, tennis de taula, pipican i zones d’estar.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Parc dels Torrents

Jardí de Marie Curie

Parc de les tres Esplugues

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: