Tribuna d'electes municipals

Reptes

Compartir:

Soc el Roger, Ć©s un plaer saludar-vos des dā€™aquesta tribuna pĆŗblica. No puc comenƧar dā€™altra manera que no sigui agraint a lā€™Oriol Torras la feina que ha fet tots aquests anys i la que encara fa. Lā€™Oriol va cometre el petit excĆ©s de titular amb el meu nom el seu co- miat dā€™aquesta columna, de manera que em presento:

Vaig nĆ©ixer el 1975, vaig crĆ©ixer a Esplugues i visc al barri de La Plana. Soc casat i tinc dos fills, un noi i una nena. Soc professor de catalĆ  en un institut de Barcelona que fa frontera amb la nostra ciutat. Em vaig fer militant dā€™Esquerra el 2017, i soc regidor a lā€™ajuntament des de juny de 2021. Ara assumeixo la responsabilitat de fer de portaveu, i em presentarĆ© com a candidat a lā€™alcaldia a les eleccions de maig de 2023.

Com us podeu imaginar, tot aixĆ² Ć©s un repte. Un repte personal que encaro amb les naturals dificultats de conciliaciĆ³ familiar, grĆ cies a la paciĆØncia i a la colĀ·laboraciĆ³ de la meva famĆ­lia. PerĆ² tenim tambĆ© reptes colĀ·lectius com a ciu- tat. Una ciutat governada des de fa gairebĆ© mig segle pel mateix partit de sempre, i que necessita una sacsejada i una bona glopada dā€™aire fresc.

Esplugues, lluny de ser lā€™arcĆ dia feliƧ que moltes vegades ens volen fer creure, tĆ© molts reptes per davant: Esplugues necessita cohesiĆ³ i obertura. Tenim una ciutat on val la pena de viure-hi, perĆ² tambĆ© Ć©s una ciutat dividida per cicatrius urbanĆ­sitques i mentals que ens sepa- ren, que ens divideixen, que ens classifiquen i ens cataloguen. Tenim el repte majĆŗscul de fer un govern que sā€™assembli a lā€™aiguabarreig de la gent dā€™Esplugues, a la diversitat dā€™orĆ­gens, de llengĆ¼es, de visions del mĆ³n; sense fronteres entre barris ni murs mentals que ens separin. Esplugues ha de ser un sol poble.

I sā€™ha dā€™obrir. Fem frontera amb Barcelona i el nom de la nostra ciutat passa sempre desa- percebut perquĆØ tenim un govern que no ha estat capaƧ, en mig segle, de posar el nom dā€™Esplugues en el mapa metropolitĆ , comarcal o nacional. Jo vull afrontar aquests reptes amb vosaltres. Quan vulgueu, poseu-vos en contacte amb mi, fem un cafĆØ i en parlem.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: