Tribuna d'electes municipals

Parlem dels nostres mercats municipals

Compartir:

Fa massa temps que Esplugues li dona voltes a quin ha de ser el model dels seus mercats mu- nicipals. Hem passat dā€™un model de mercats tradicionals (que molts de nosaltres encara re- cordem amb certa enyoranƧa de la nostra infan- tesaā€¦) a plantejar uns mercats amb centenars dā€™habitatges protegits, model que va decaure amb la darrera crisis financera.

Fa uns anys es va plantejar lā€™actual model, on es licitaven les concessions dels mercats i on un gran operador seā€™n feia cĆ rrec de la construcciĆ³ dels nous mercats a canvi dā€™un cĆ non anual i dā€™instalĀ·lar un supermercat propi durant 50 anys. I aquĆ­ van entrar en joc LIDL.

Entenem i compartim les bondats del model de colĀ·laboraciĆ³ pĆŗblic-privada on LIDL assumeix el cost de construir els dos mercats municipals (diners que sā€™estalvia la ciutat) i es fomenta un ecosistema comercial de win-win, on tant els paradistes del Mercat Municipal com LIDL ac- cedeixen a un pĆŗblic al que, potser, de manera desagregada no arribarien.

Com li passa en moltes ocasions al Govern Socialista dā€™Esplugues: la idea Ć©s bona perĆ² lā€™execuciĆ³ā€¦ diguem-ne que no tant.

Fa un any i 3 mesos que LIDL (i la plana major del Govern Socialista) van inaugurar la botiga al mercat de Can Vidalet i fa poques setmanes tambĆ© es va inaugurar la botiga LIDL al Mercat de la Plana. I les nostres Mercats Municipals? A dia dā€™avui continuem sense data, en ferm, dā€™apertura dels Mercats, mentre vivim un degoteig constant i dolorĆ³s de paradistes que es donen de baixa del ā€œfuturā€ mercat.

Necessitem un nou govern a Esplugues que tingui capacitat polĆ­tica i tĆØcnica per resoldre si- tuacions complexes. PerĆ² sobretot un govern que accepti i rectifiqui quan sā€™equivoca. Que aquest canvi cristalĀ·litzi i sigui una realitat ja dependrĆ  de vostĆØs. Vull agrair als veĆÆns dā€™Esplugues que ens contacteu a travĆ©s del nostre WhatsApp al nĆŗme- ro 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. TambĆ© als que us sumeu al projecte de canvi ilĀ·lusionant en el qual estem treballant

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: