Tribuna d'electes municipals

L’Esplugues oficial i l’Esplugues real

Compartir:

Durant aquests darrers mesos molts de nosaltres hem escoltat o patit un robatori amb forƧa a plena llum del dia a un comerƧ al que habitualment anem a comprar; un robatori a un menor dā€™edat a la sortida de lā€™escola o lā€™habitual mercat ilĀ·legal que es forma a lā€™entrada del Metro de Can Vidalet.

Situacions que malauradament ja no ens sorprenen i que sumades a lā€™augment exponencial de lā€™incivisme de massa impresentables que es pensen que exercir la seva llibertat Ć©s amargar la vida als veĆÆns dā€™un carrer sencer; o intents dā€™okupacions ilĀ·legals i incĆ­viques , fiquen la por al cos a la gent i ens preguntem fins quan empitjorarĆ  la nostra convivĆØncia o quĆØ ha de passar perquĆØ el govern socialista dā€™esplugues reaccioni?
Per als polĆ­tics que governen (i per als que haurien de fer dā€™oposiciĆ³) tots aquests casos de robatoris, atracaments, botellons, incivisme i okupacions ilĀ·legals sĆ³n una invenciĆ³ del Partit Popular. Lā€™Esplugues oficial i oficialista brama per una suposada baixada en les dades oficials en matĆØria de seguretat i durant setmanes sā€™han destinat nombrosos recursos pĆŗblics per a fer-se ressĆ². CuriĆ³s, diuen que baixen els delictes perĆ² abans negaven que haguessin pujat.

PerĆ² lā€™Esplugues real Ć©s ben diferent. El nostre dia a dia Ć©s molt diferent. Ara mĆ©s que mai es constata que hi ha un discurs oficial i un altre real, que a molts polĆ­tics molesta. PerĆ² si el que llegeixes a les Xarxes Oficials i escoltes no Ć©s el que vius i pateixes, hi ha esperanƧa. Hi ha alternativa.
En aquest tema, com a molts altres, hi ha duesposicions clares: La socialista, que Ć©s fer les coses com sā€™han fet en els darrers anys ja que tot sā€™ha fet molt bĆ©; i la que passa per un canvi polĆ­tic a lā€™Ajuntament: admetre errors per poder trobar solucions, escoltar als que pensen diferent i admetre que ā€œfer les coses com sempre sā€™han fetā€ no sempre Ć©s la millor recepta.

Vull agrair als veĆÆns dā€™Esplugues que ens contacteu a travĆ©s del nostre WhatsApp al nĆŗmero 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. TambĆ© als que us sumeu al projecte de canvi ilĀ·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: