Tribuna d'electes municipals

La fira de les vanitats

Compartir:

Quan comenƧƠvem a treure el cap desprĆ©s de la pandĆØmia, el Govern DĆ­az va anunciar a la resta de grups municipals que havien repen- sat la fira comercial Firesplugues, i que a par- tir dā€™ara seria tota una altra cosa. Reconec que mā€™hi vaig ilĀ·lusionar. Gran decepciĆ³.

El 12 de novembre vam assistir a lā€™ anomena- da e-Fira, a la PlaƧa Catalunya. El nostre govern municipal no perd cap ocasiĆ³ dā€™equivocar-se organitzant esdeveniments en un espai que ne- cessita ser repensat. Lā€™aspecte general era des- angelat i els comerciants no estaven contents. Encara sort que el sector de la restauraciĆ³ ens va alegrar el cap de setmana amb les Tapes de tardor, que ens van fer passar al mal gust de boca que ens havia deixat la fira. PerĆ² sabeu quĆØ ens deien els restauradors? Que els agradaria ser a la fira, tenir-hi una parada per oferir la seva tapa. I sabeu quĆØ ens deien els comerciants de la fira? Doncs que no hi havia gaire gent perquĆØ no hi havia els restauradors. Que la gent vol po- der menjar i prendre alguna cosa mentre visita la fira. LĆ²gic, oi?

Doncs als governants socialistes no seā€™ls ha acudit. I el que Ć©s mĆ©s greu: no escolten. La manera de fer del Govern DĆ­az consisteix sempre a organitzar lā€™activitat sense escoltar els prota- gonistes, els que en saben del tema. En acabat, o bĆ© se sorprenen de les crĆ­tiques, molestos, o fan veure que ningĆŗ no sā€™ha queixat i que tot ha anat com una seda. PerquĆØ no sā€™equivoquen mai, sempre sĆ³n els altres. Ɖs el mateix que fan, per exemple, amb el pregĆ³ de la Festa Major.

Doncs sā€™equivoquen molt. Sā€™han equivocat traient la fira del carrer i portant-la a un espai in- adequat on cal anar expressament, no escoltant els comerciants i els restauradors i no essent capaƧos ni tan sols dā€™alƧar la vista i veure com es fan aquestes coses en altres municipis. Mala- guanyats fons Next Generation que sā€™han gastat en aquest fiasco, la veritat. AixĆ² sĆ­, la bossa de color Vermell PSC corporatiu ens la van donar a tots.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: