Tribuna d'electes municipals

El que tenim i el que oferim

Compartir:

Al darrer ple municipal el nostre grup municipal va presentar dues mocions amb dos objectius ben diferents, perĆ² que exemplifiquen a la perfecciĆ³ la nostra forma dā€™entendre la polĆ­tica local: (1) fiscalitzar al Govern Socialista dā€™Esplugues i (2) generar una alternativa polĆ­tica Ćŗtil, transformadora, local i transversal per poder-la presentar a les properes eleccions municipals de maig de 2023.

Una de les mocions presentades demanava la creaciĆ³ dā€™una comissiĆ³ especial dā€™investigaciĆ³ per esbrinar qui va decidir i per quin motiu deixar sense efecte durant una dĆØcada un acord del Ple municipal de 2010; un acord que obligava al Govern Socialista dā€™Esplugues a reclamar indemnitzacions milionĆ ries pels desgavells de les obres de lā€™Auditori i Les Moreres. Lamentem que els socialistes utilitzin la seva majoria absoluta per vetar i impedir que sā€™investigui.

TambĆ© vam presentar una segona mociĆ³ per estudiar com optimitzar la forma de gestiĆ³ per a lā€™explotaciĆ³ de determinats bĆ©ns propietats de lā€™Ajuntament i maximitzar ingressos municipals per a mĆ©s i millors polĆ­tiques socials. Els Socialistes tambĆ© van vetar i impedir que estudiem com podem millorar la gestiĆ³ municipal.

No podem compartir algunes de les prioritats dels Socialistes: Van decidir pujar lā€™IBI un 3% (amb lā€™Ćŗnic vot en contra del Partit Popular) ā€œper quadrar el pressupostā€. Alhora que proposen van augmentar en 20.000ā‚¬ les ā€œdespeses institucionalsā€ o 47.650ā‚¬ les ā€œdespeses per muntatge dā€™actesā€. Tampoc podem compartir la mercantilitzaciĆ³ de lā€™espai pĆŗblic, mĆ xim quan pot afectar a la seguretat als nostres carrers, com va passar amb la (ja retirada) pantalla de publicitat instalĀ·lada al carrer Francesc Xavier amb Avda. de CornellĆ .

Insisteixo: fiscalitzar la gestiĆ³ (en alguns aspectes profundament millorable) i oferir una alternativa de govern. Aquesta Ć©s la nostra passiĆ³ durant els darrers anys. Que aquest canvi cristalĀ·litzi i sigui una realitat ja dependrĆ  de vostĆØs.

Vull agrair als veĆÆns dā€™Esplugues que ens contacteu a travĆ©s del nostre WhatsApp al nĆŗmero 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. TambĆ© als que us sumeu al projecte de canvi ilĀ·lusionant en el qual estem treballant

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: