Tribuna d'electes municipals

El Forat ( Auditori) de la vergonya

Compartir:

El mes de novembre de 2008 el Ple de lā€™Ajuntament dā€™Esplugues adjudicĆ  les obres de construcciĆ³ del Teatre Auditori dā€™Esplugues per 10.220.862 ā‚¬. Dos anys desprĆ©s, el Ple va suspendre les obres al de- tectar-se mancances i errors en el Projecte que comportaven un cost addicional de 6.719.613 ā‚¬. Lā€™any 2010 el portaveu del PSC va taxar en 318.311,78 ā‚¬ les deficiĆØncies del projecte (un projecte que ens va costar mĆ©s dā€™un miliĆ³ dā€™euros). Amb aquestes afirmacions el Ple va acordar reclamar responsabilitats als redactor del projecte. Saben vostĆØs que sā€™ha fet en aquests 12 anys? Res.

Lā€™any 2019, i desprĆ©s de negociacions amb lā€™empresa adjudicatĆ ria de la construcciĆ³ del Teatre Auditori, el Govern socialista dā€™Esplugues porta al Ple un acord per iniciar la resoluciĆ³ del contracte: Saben vostĆØs que sā€™ha fet en aquests quasi 3 anys? Res. MĆ©s dā€™una dĆØcada amb milions i milions dā€™euros malbaratats en unes pedres al cor de la nostra Ciutat que mĆ©s enllĆ  de la inseguretat que generen a veĆÆns i entorn generen una gran vergonya. Amb la voluntat dā€™aportar noves idees per desbloquejar aquesta greu situaciĆ³ i resoldre aquest forat, el Grup Popular vam presentar una mociĆ³ al Ple

Municipal on es proposava un calendari i mesures concretes per resoldre aquesta situaciĆ³. El vot en contra del PSC va impedir que la mociĆ³ sā€™aprovĆ©s. Front a les excuses constants i la manca dā€™humilitat en un tema que, objectivament, Ć©s un fracĆ s de gestiĆ³ del Govern socialista, presentem una proposta al Ple que el PSC rebutja. En aquest tema, com a molts altres, hi ha dues posicions clares: La socialista, que Ć©s fer les coses com sā€™han fet en els darrers anys ja que tot sā€™ha fet molt bĆ©; i la que passa per un canvi polĆ­tic a lā€™Ajuntament: admetre errors per poder trobar solucions, escoltar als que pensen diferent i admetre que ā€œfer les coses com sempre sā€™han fetā€ no sempre Ć©s la millor recepta.

Vull agrair als veĆÆns dā€™Esplugues que ens con tacteu a travĆ©s del nostre WhatsApp al nĆŗmero 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. TambĆ© als que us sumeu al projecte de canvi ilĀ·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: