Tribuna d'electes municipals

Cuidem el Jovent: 633 835 900

Compartir:

Probablement lā€™adolescĆØncia i inici de la joventut sĆ³n de les edats vitals que mĆ©s remouen el nostre cos, tant de forma fĆ­sica, com a nivell intelĀ·lectual i emocional. SĆ³n ĆØpoques de grans canvis que costa assimilar i suportar per la prĆ²pia complexitat que comporten aquests canvis: la integraciĆ³ en el grup, lā€™orientaciĆ³ sexual, el fĆ­sic, lā€™alimentaciĆ³, els estudis, els pares i mares, la incomprensiĆ³, els i les amigues, etc.

Cal posar de relleu en primer lloc que, sentir-se aixĆ­, no Ć©s culpa dā€™un mateix, i que tampoc et fa diferent o estrany. Ɖs un procĆ©s en el que tots i totes hem necessitat, i es continua necessitant, ajuda o acompanyament per poder encaixar totes les peces. Ajuda i acompanyament que algunes persones necessiten amb major intensitat, o simplement de forma diferent o amb persones diferents. Si aixĆ² que explico no Ć©s res de nou, el que sĆ­ que ho Ć©s, Ć©s el fet que la pandĆØmia ha fet augmentar els casos de necessitat dā€™acompa- nyament o dā€™atenciĆ³ psicolĆ²gica, emocional i sanitĆ ria, dels i les joves. Per aixĆ² lā€™Ajuntament dā€™Esplugues, des de la proximitat, ha volgut posar en marxa un servei de suport psicolĆ²gic per a adolescents i joves entre 12 i 20 anys ā€“ Esplugues amb tu – , que atendrĆ  les seves necessitats, eliminarĆ  tabĆŗs, i oferirĆ  el suport psicolĆ²gic necessari per tenir cura de la salut, tambĆ© mental, dels i les joves dā€™Esplugues.

NomĆ©s cal que personal docent, amics, pares i mares, famĆ­lia, qualsevol altre, o la persona interessada, es posi en contacte al telĆØfon 633 835 900 en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, per fer arribar un cas que consideri pugui necessitar aquest suport. Cal que com a ciutadania compromesa els uns amb els altres, estiguem atents als possibles sĆ­mptomes que evidenciĆÆn la necessitat dā€™aquest suport i que no esperem a que les conseqĆ¼ĆØncies siguin mĆ©s greus per adonar-nos i actuar.

A lā€™ajuntament hem posaā€™t el recurs per fer-ho possible.

Ara et toca a tu. Recorda: 633 835 900

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: