Tribuna d'electes municipals

Casal d’estiu 2022

Compartir:

Els casals dā€™estiu sĆ³n una de les activitats dā€™educaciĆ³ en el lleure infantil i juvenil mĆ©s consolidades. SĆ³n una de les propostes amb mĆ©s impacte en les experiĆØncies educatives dā€™estiu, ja que respon a necessitats socials, educatives i de lleure.

Tots els infants i joves tenen dret a gaudir dā€™activitats de lleure educatiu, ja que sĆ³n essencials per desenvolupar-se com a persona Hem dā€™educar per una societat mĆ©s igualitĆ ria, inclusiva, justa i solidĆ ria, i tenim especial cura en lā€™atenciĆ³ a la diversitat i a les situacions de vulnerabilitat.

En data 20 de maig de 2022 es va formalitzar el contacte relatiu a la gestiĆ³ del Casal dā€™Estiu Espluestiu, amb lā€™empresa Nice Moments Factory S.L.

Esplugues en ComĆŗ Podem va mostrar el seu malestar al Ple de 15 de juny per com es va resoldre la licitaciĆ³ dā€™aquesta concessiĆ³.

Posteriorment, vam tenir coneixement dā€™una queixa conjunta de les famĆ­lies pel mal funcionament i la mala gestiĆ³ del Casal: ā€œLes famĆ­lies signants dā€™aquest document, usuĆ ries del Casal dā€™Estiu 2022 a Esplugues de Llobregat volem deixar constĆ ncia per escrit del nostre absolut descontent envers els casals organitzats per Nice Moments Factory, i la mala gestiĆ³ des del primer dia, tant per part de lā€™Ajuntament com de lā€™empresa contractadaā€.

Al ple ordinari del mes de juliol, el portaveu del Grup Municipal PSC es va manifestar a la defensiva en relaciĆ³ als fets que relata la queixa de les famĆ­lies, i a les consideracions de suport del nostre Grup Municipal i tambĆ© del Grup PP i ERC. Va posar en dubte la validesa de les 59 signatures a lā€™escrit de queixa.

Esplugues en ComĆŗ Podem discrepa dā€™aquesta actitud i dā€™aquest tipus de posicionament. Una de les funcions essencials com a cĆ rrecs electes Ć©s lā€™acompanyament i la gestiĆ³ de les reivindicacions i peticions que ens fassi arribar la ciutadania.

Els nens i les nenes dā€™Esplugues i les seves famĆ­lies mereixen que el govern municipal faci les coses dā€™una altra manera i aixĆ­ ho reivindicarem quan calgui.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: