Tribuna d'electes municipals

8M i aposta de futur

Compartir:

En acabar aquest article, ens colpeja la notĆ­cia que dissabte vam patir a la nostra Comarca un altre assassinat masclista. Aquesta xacra continĆŗa, ens roba a dones i em segresta la igualtat.

Tot el nostre suport i estima a la familia de la vĆ­ctima i al seu entorn A les portes del 8M 2022, ha estat un encert la lectura al ple municipal de febrer de la DeclaraciĆ³ institucional sobre el 8 de MarƧ: ā€˜La transformaciĆ³ feminista ja ha comenƧat i Ć©s imparableā€™. El patriarcat i la seva ideologia, el masclisme, continuen ben vius a la nostra societat. En aquest Ple vam aprovar una modificaciĆ³ de crĆØdit del Pressupost municipal, lā€™adhesiĆ³ a la Xarxa dā€™Espais de MemĆ²ria DemocrĆ tica de Catalunya,i els comptes de tots els grups municipals que configuraven el consistori en el mandat anterior. Esplugues en ComĆŗ Podem Ć©s un projecte colĀ·lectiu confluent, que tĆ© com a objectiu ser una eina Ćŗtil per a la gent de la nostra ciutat, que situa a les persones en el centre de la nostra acciĆ³ polĆ­tica i social.

Treballem per una Esplugues que sigui ciutat educadora i saludable, per aixĆ² defensem la sanitat i lā€™educaciĆ³ pĆŗblica, aixĆ­ com lā€™atenciĆ³ preferent per a la nostra gent gran, infĆ ncia i colĀ·lectius mes vulnerables.
El balanƧ fins a dia dā€™avui, ens reflexa la nostra capacitat per arribar a acords que donen resposta a lā€™impacte de les conseqĆ¼ĆØncies socials, sanitĆ ries i econĆ²miques que estem patint.

Lā€™Acord pressupostari 2022 amb el Grup municipal PSC, gira al voltant dā€™ unes dimensions fonamentals:

  • Destinant, per tercer any consecutiu, una partida de 500.000ā‚¬ per a lā€™adquisiciĆ³ dā€™habitatge social.
  • Demanant que el Departament de Salut compleixi els compromisos en relaciĆ³ a lā€™ampliaciĆ³ de mĆ²duls, la millora del CAP LluĆ­s Millet i lā€™estudi per a la construcciĆ³ del tercer centre dā€™atenciĆ³ primĆ ria.
  • Impuls de la transiciĆ³ energĆØtica cap a un model de ciutat mĆ©s sostenible:
  • Implementar el projecte del horts urbans.
  • Estudi per a lā€™ implantaciĆ³ de compostatge comunitari.
Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: