Educació ambiental

Des de l’Ajuntament d’Esplugues col·laborem amb el Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat amb les següents iniciatives:

Jugatecambiental: Espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.
Descarrega’t el programa de tardor de 2023 de la Jugatecambiental del Parc de Can Vidalet, aquí.
Descarrega’t el programa de tardor de 2023 de la Jugatecambiental del Parc de la Fontsanta, aquí.

Pedals al Parc: Activitat que s’adreça a Alumnes de 5è i 6è (cicle superior de Primària) i 1r i 2n d’ESO (primer cicle d’ESO) o grups de nivell equivalent així com a un públic familiar. Entre els seus objectius es troba identificar el valor ambiental i ecològic dels parcs urbans i dels espais verds metropolitans, donar a conèixer el parc com a exemple d’espai d’interès sociocultural i ambiental, fomentar la mobilitat sostenible i la pràctica regular d’activitat física així com l’adquisició d’hàbits saludables. Disposa d’un dossier per al professorat i d’un per a l’alumnat.

Descoberta del Parc de la Fontsanta: Itinerari de descoberta al Parc de la Fontsanta, descripció de les activitats que s’hi poden fer i els diferents punts d’interès del parc. Aquí pots descarregar el document.


Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAEC) per als centres escolars d’Esplugues: Fins a 35 activitats vinculades al medi ambient, la sostenibilitat i la descoberta de la flora i la fauna.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: