Educació ambiental

Des de l’Ajuntament d’Esplugues col·laborem amb el Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat amb les següents iniciatives:

Jugatecambiental: Espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Pedals al Parc: Activitat que s’adreça a Alumnes de 5è i 6è (cicle superior de Primària) i 1r i 2n d’ESO (primer cicle d’ESO) o grups de nivell equivalent així com a un públic familiar. Entre els seus objectius es troba identificar el valor ambiental i ecològic dels parcs urbans i dels espais verds metropolitans, donar a conèixer el parc com a exemple d’espai d’interès sociocultural i ambiental, fomentar la mobilitat sostenible i la pràctica regular d’activitat física així com l’adquisició d’hàbits saludables. Disposa d’un dossier per al professorat i d’un per a l’alumnat.

Descoberta del Parc de la Fontsanta: Itinerari de descoberta al Parc de la Fontsanta, descripció de les activitats que s’hi poden fer i els diferents punts d’interès del parc. Aquí pots descarregar el document.


Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAEC) per als centres escolars d’Esplugues: Fins a 35 activitats vinculades al medi ambient, la sostenibilitat i la descoberta de la flora i la fauna.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: