Esplugues amb tu

Grup de joves mostrant el seu telègon mòbil

Esplugues amb tu és un servei municipal preventiu d’assessorament, orientació i suport per a adolescents i les seves famílies empadronades al municipi d’Esplugues de Llobregat.

Té la finalitat d’apropar-se als adolescents abans que el malestar psicològic s’agreugi o derivi en un problema de salut mental.

L’escolta, la informació, l’orientació i l’assessorament ofert per aquest servei s’orienten a millorar el benestar personal i afavorir el procés maduratiu.

Què ofereix?

  •  Atenció, orientació i acompanyament de l’adolescent o jove i la seva família de forma individualitzada.
  • Suport psicològic per a detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental dels i les joves.
  • Recollir la necessitat de les seves famílies i donar-les suport en matèria de salut mental.
  • Treballar la vinculació dels joves i les seves famílies a serveis de salut psicològica – derivació.

Infants i joves(*) de 12 a 20 anys i/o les seves famílies, que manifesten símptomes de malestar psicològic a nivell relacional, emocional i/o cognitiu.
Professionals de l’àmbit social i educatiu

(*) El servei atén previ consentiment signat pels tutors legals, si són menors de 15 anys o pels mateixos joves en cas de ser majors de 16 anys

Els joves i les famílies poden accedir al servei per iniciativa pròpia a través del telèfon 633 835 900 dilluns i divendres de les 17 a les 20h.
L’atenció presencial es realitza els dimarts i dimecres de les 16 a les 20 h amb cita prèvia a l’Oficina Jove d’Emancipació (c. Àngel Guimerà, 34-36)
Poden sol·licitar el servei els i les professionals de les EBASP i dels centres educatius d’Esplugues.

Observacions:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de: