Policia de proximitat


L’aposta de l’Ajuntament passa pel model d’una policia comunitària, basada en la proximitat com a element central, juntament amb un increment dels dispositius de seguretat i de civisme. 

La policia ha engegat una reorganització que preveu la seva participació en la comunitat i que prioritza la seva realitat com a policia assistencial. La proximitat, però, també passa per l’increment de la seva activitat inspectora, al mateix temps que per un augment dels dispositius de seguretat i incivisme: la convivència és clau. És una de les prioritats d’un model policial comunitari, que està orientat a la resolució de problemes i conflictes.

A més, i una vegada superades les restriccions de la pandèmia, s’han intensificat els cursos de seguretat viària a les escoles. L’educació viària ha estat una aposta de la Policia Local d’Esplugues, que des de fa tres dècades ha comptat amb una presència regular a les escoles i ha estat present amb circuits de seguretat viària als principals esdeveniments públics.

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: