Pla d’Actuació Municipal – PAM

Què és el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2023-2027 és el pla d’acció de l’Agenda Urbana Esplugues 2030 (AUE2030) que recull totes les accions a executar per part de l’AUE2030 amb horitzó de l’actual mandat, és a dir, fins al 2027.

D’aquesta manera, el PAM conforma la primera fase d’implementació de l’AUE2030 i comparteixen les mateixes estratègies, prioritats, objectius estratègics i accions. Amb aquesta alineació i forma de treballar, es busca dur a terme polítiques de desenvolupament urbà social, econòmic
i mediambientalment sostenible alineades amb el model de ciutat que té Esplugues.

Com s’ha elaborat?

Per al disseny del PAM ha resultat clau comptar amb la participació de la quàdruple hèlix, motiu pel qual s’han activat espais de treball col·laboratius conjuntament entre la ciutadania, personal de l’administració, entitats ciutadanes, empreses, centres de formació i altres institucions.

Per aquest motiu, s’ha desenvolupat un procés participatiu amb l’objectiu de cocrear el Pla d’Actuació Municipal (PAM) i un Pla d’Acció de l’Agenda Urbana Esplugues 2030.

Pots consultar el procés participatiu a la web de l’Esplugues Participa.

On el puc consultar?

Pla d’Actuació Municipal 2023 – 2027

Quina és la seva execució?

Al Portal Obert d’Esplugues es pot veure el grau d’execució de l’actual PAM, així com, dels PAMs dels anteriors mandats.

On puc veure els plans anteriors?

Al Portal Obert:

Pla d’Actuació Municipal del mandat 2019 – 2023

Pla d’Actuació Municipal del mandat 2016 – 2019

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: