Pla d’Actuació Municipal – PAM

Què és el PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un conjunt d’accions, projectes i iniciatives que impulsarà el govern municipal durant els anys 2019-2023.
A Esplugues es fa una aposta per un model de ciutat basat en la convivència, el benestar i la qualitat de vida de les persones, el PAM és una eina per aconseguir aquesta fita.

S’estructura en tres grans eixos que inspiren tota l’actuació municipal, alineats amb els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament sostenible) i que defineixen la ciutat que volem ser: inclusiva, sostenible i intel·ligent.

On el puc consultar?

Pla d’Actuació Municipal 2019 – 2023

Quina és la seva execució?

Al Portal Obert d’Esplugues es pot veure el grau d’execució de les diferents accions del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023.

Es pot participar en la seva elaboració?

El PAM es constitueix com un document obert, flexible i que vol incorporar les diferents sensibilitats que a la nostra ciutat es desenvolupen, per tant, la participació ciutadana i de les entitats d’Esplugues és clau per a la seva creació.

Durant els mesos de febrer i març de 2020 es podia votar en línia o presencialment a través dels punts mòbils que es van habilitar a tota la ciutat.

Pots consultar el procés participatiu a la web de l’Esplugues Participa.

On puc veure els plans anteriors?

Al Portal Obert:

Pla d’Actuació Municipal del mandat 2016 – 2019

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: