Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Xerrades sobre els canvis d’etapa educativa i ‘bullying’ escolar

Compartir:

El cicle Xerrades per a Famílies que promou cada curs l’Ajuntament d’Esplugues en el marc del Pla Educatiu d’Entorn constarà aquest any de tres sessions informatives per ajudar en la presa de decisió sobre el canvi d’etapa educativa dels infants i en una taula rodona sobre la problemàtica del bullying o assetjament escolar.

La primera xerrada, titulada De l’escola bressol a l’escola infantil i primària (a càrrec de la psicopedagoga Natàlia Luján), tindrà lloc el 21 de febrer al Casal Robert Brillas.

Durant el març estan previstes dues més sobre el pas de cicle: De l’escola de primària al centre de secundària (per la pedagoga Mireia Arnau), dimecres 1, i Rumb a la postobligatòria. Orientació educativa i de futur (amb el formador de docents i famílies Josep Lluís Serrano), dijous 9.

I per al 9 de maig s’ha programat Contra el bullying, fem pinya!, debat que moderarà Mireia Arnau i que comptarà amb la participació de famílies, docents, alumnat i Administració pública.

Per inscriure’s a les sessions, que són gratuïtes i presencials de 17.30 a 19 hores, cal trucar al 900 300 082 o fer-ho a través del web del PEE.

CartellPEE.jpg
Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: